This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Många kvinnor lider av låg självkänsla, men det kan faktiskt vändas med plastikkirurgi. Många kvinnor lider av låg självkänsla, men det kan faktiskt vändas med plastikkirurgi. Två stora plastikkirurgi kliniker har nu gått ihop för att hjälpa.

En av de största omvälvningarna inom nordisk plastikkirurgi inträffade nyligen när svenska Akademikliniken och danska Nygart gick samman. Nygart är en välkänd och respekterad plastikkirurgisk klinik i Danmark. Företaget grundades 1997 av Jesper Nygart och blev en av Danmarks snabbast växande skönhetskliniker, kända för sin expertis och avundsvärda resultat. Akademikliniken är en ännu äldre, svensk kedja av skönhetsklinker, grundat 1991 av plastikkirurgerna Per Hedén och Jan Jernbeck. Företaget expanderade snabbt över hela Sverige och delar av Norge. Kliniken och dess bägge grundare blev kända även av den breda massan när dem delade med sig av sin expertis i teverutan.

Dessa två giganter går nu alltså samman och bildar det nya företaget AK Nygart, nu med kliniker i hela Skandinavien. Under AK Nygarts tak samlas några av regionens bästa plastikkirurger med ett stort utbud av diverse ingrepp och behandlingar. Företaget utför både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Dessutom bedriver man banbrytande forskning inom disciplinen. Som kund har det aldrig funnits en bättre tidpunkt att boka ett ingrepp, AK Nygart kombinerar det bästa från två av Sveriges och Danmarks främsta skönhetskliniker.

AK Nygart utför en mängd olika ingrepp och behandlingar men just bröstoperationer ligger företaget varmt om hjärtat. Dessa ingrepp har företaget lång erfarenhet av och det finns få andra kliniker som är jämförbara. Med bröstoperationer avses inte bara den klassiska bröstförstoringen med implantat utan också bröstlyft och bröstförminskningar. Dessa tre ingrepp kan ofta kombineras för bästa slutresultat.

Bröstförstoring ett stort beslut

Att förstora brösten är ett stort beslut och förtroendet att operera på dig ska inte ges till vem som helst. Om du väljer att gå till AK Nygart kan du känna dig trygg i att du valt den bästa kliniken för bröstförstoringar. AK Nygart är ett företag med rötter i både Danmark och Sverige och samlar under ett tak de bästa kirurgerna från de båda länderna.

De senaste tio åren har riskerna med bröstförstoringar minskat kraftigt. Självklart innebär all kirurgi en viss risk men det blir inte säkrare än hos AK Nygart, med tusentals bröstoperationer under bältet. Dessutom ingår en livstidsgaranti på bröstimplantat vid alla bröstförstoringar.

Om du inte har opererat brösten tidigare är den första konsultationen gratis. Du har alltså inget att förlora på att träffa en av deras duktiga kirurger och diskutera hur just du vill ha det