This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Hudvård är något som både män och kvinnor bör satsa på. Att ta hand och vårda sin hud, det går att göra med många olika sorters produkter. En bra hudvårdsserie, det är Rosenserien. I dessa produkter finns det bara naturliga ingredienser, varav rosor är en stor del av det hela. Rosor är ju en blomma som dels ger väldoft, men den har även en mängd välgörande egenskaper. Dessa blommor har sedan lång tid tillbaka använts på många olika sätt. Många gånger just som en skönhetsingrediens. Rosor i sig har egenskaper så som att kunna skydda samt reparera huden på ett bra sätt.

Sedan är det så att en ros, den har egenskaper som gör att den kan balansera huden, eftersom att blomman har en egenskap att vara både kylande och antiinflammatorisk. Därför är den bra som ingrediens i hudvård. Det då den gör att man kan lindra hud som kliar, är torr eller inflammerad. Rosor kan även förhindra hudens åldrande på ett bra sätt. Det är vanligt att använda rosor i eteriska oljor. Den kan bland annat lindra depression, nedstämdhet och stress.

Använd bra produkter som innehåller rosor

Det är inte fel att satsa på att använda produkter där rosor är en ingrediens. Detta är fallet med Rosenserien. I denna produktserie så finns det flera bra produkter där man valt att använda eterisk rosenolja som en av ingredienserna. Bland produkterna finns det sådant som passar bra för ansiktsvård, samt för kroppsvård. Produkterna i sig är mycket hudvänliga. De är även helt utan syntetiska tillsatser eller parfym. Sedan är det så att de allra flesta produkterna är veganvänliga. De innehåller inte heller någon palmolja. Denna ekologiska hudvård är bra för både kropp och miljön.

Du som är på jakt efter produkter inom Rosenserien, du kan hitta en hel del hos PiggaButiken. De har bland annat solkräm, body butter, serum, schampo, rosenvatten och mycket mer!