This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Ett vitt rymdbesparande skåp med en eller två fällbara luckor där finskor, stövlar och andra dojor får plats. Vad pratar vi om? Det berömda skoskåpet, så klart. Utan välbehövda skohyllor kommer alla i familjen att ha det riktigt svårt då skorna kommer att ta upp hela hallgolvet.

Så förutom en fin spegel och kanske en plats för jackor och paraplyerna så är skohyllan hallens absoluta måste.

Att köpa och förvara skor

Läderskor, gympadojor, finskor, högklackade, stiletter, princess osv. Listan kan bli hur lång som helst. Att skor spelar stor roll i våra liv är det ingen tvekan om. För en del står de definitivt i fokus och är något som det spenderas mycket tid och pengar på. Skor kan ses som ett tecken på status i vissa kretsar. För andra är dem ett tillbehör som ska ha en hög bekvämlighetsgrad och inte ska visa var i samhällsklassen man faktiskt är. Skor kan man prata mycket om. Det viktigaste att tänka på när det kommer till dem är förvaringen.

Har du läderskor ska du tänka på att använda skokräm med jämna mellanrum för att bevara dess glans och form. Det är även bra att förvara dem i deras ursprungliga skobox när säsongen är slut. Detta återigen för att bevara dem. Tygskor kräver inte samma underhåll. De kan tom tvättas i tvättmaskinen, något som uppskattas av många.

Hur många par skor behöver du?

Hur många par skor behöver du? Det kan vara en fråga som en del ler åt. För vissa damer är svaret på den frågan ett högt antal. Det är allmänt känt att tjejer gillar skor och de shoppar för fullt. Killar är inte lika svaga för dem och överlag äger de färre par.

För att svara på frågan så opartiskt som möjligt så behöver du minst ett par skor för varje säsong. Så vinter-, höst -, vår och sommarskor ska du allt ha.