This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Ditt skägg är en del av dig och din livsstil. Du och ditt skägg är unika och då är även skäggprodukterna personliga. Ett kvalitativt urval av skäggprodukter kit är därför ett måste för dig. Vi berättar mer om ett kitt av skäggprodukter som gör ditt skägg ännu mer en del av dig.

Ett kit som är ett måste

Ditt skägg och mustasch är unika som de är. Med en grund i skäggprodukter kit som passar just dig har du möjlighet att ytterligare forma ditt skägg som du vill. I ditt kit måste du ha en beard shaper som återfuktar, formar och ger ett fylligt skägg med stadga som håller hela dagen. Den tar enbart 10 sekunder att applicera och sedan är du redo att möta allt vad vardagen erbjuder. En riktigt bra skäggolja tar hand om både skägget och huden undertill som lätt blir torr och irriterad. Om du vill få extra stadga i ditt skägg så är ett riktikt bra skäggvax något för dig. Skäggvaxet återfuktar och ger en naturligt vårdad look som håller hela dagen. Perfekt om ditt skägg gärna spretar åt lite olika håll. Om ett skäggvax är viktigt för ditt skägg så är det mustaschvaxet som verkligen gör dig unik. Här pratar vi om höga krav för din mustasch. Använd ett mustaschvax som är baserat på bivax och håller mustaschen snygg hela dagen oavsett väder. Se bara till att värma upp det ordentligt innan applicering. För att sköta om ditt skägg krävs ett väldigt bra skäggschampo. Gärna ett schampo som är milt, mjukgörande och har anti-inflammatoriska egenskaper. Det rengör på djupet och tar hand om såväl skägg som huden undertill. Det lämnar ansiktet rent, fräscht och väldoftande. Avslutningsvis är de olika groomingverktygen ett måste för dig. Du blir din egen barberare med grooming sax, mustaschkam, skäggborste och en behändig necessär. Se där. Då har du allt för skäggprodukter kit.