This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

För den som står i begrepp att gifta sig är det mycket som ska ordnas. Det är en lokal som ska bokas, det är gäster som ska bjudas in, det är catering som ska ordnas, underhållare som ska engageras, kläder som ska köpas in och mycket annat. En av de saker som faller under ”mycket annat” är en fotograf som kan ta professionella foton från bröllopet.

Vad behöver du när du arrangerar ett bröllop

Det som du framför allt bör tänka på när du organiserar ett bröllop är helheten. Det är betydligt enklare att ordna något om du har en helhetsbild av vad som ska arrangeras från första början jämfört med om du ordnar alla detaljer utan någon helhetsbild. Med en helhetsbild av hur du tänker dig bröllopet från första början kommer du att förstå precis vad det är du behöver till bröllopet. Med en vision för helheten kan du i lugn och ro arbeta igenom alla detaljer.

Tänk på detta när du kontaktar en fotograf

När det gäller att anlita en fotograf till ett bröllop är det ett antal saker du behöver komma ihåg för att allting ska bli så bra som möjligt. Några exempel är:

  • Hur mycket kostar fotografen per timme?
  • Tar fotografen betalt för efterbearbetningen eller tillkommer den?
  • Behövs det någon särskild plats för fotograferingen av paret eller kan det göra i samband med vigseln?
  • Tänk på att kontakta flera fotografer, de kan jobba efter helt olika prislistor
  • Behöver fotografen resa till platsen för bröllopet? Kostar det extra?

Sammanfattning – Professionella foton till bröllop

Det är som sagt mycket som ska ordnas vid ett bröllop men är man bara ute i god tid kommer det mesta att ordna sig självt. När det gäller fotograferingen så gäller det att vara professionell och inte bara be någon släkting ta lite foton.