This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

En tydlig tendens märks i kontorsvärlden. Vilken är den? Tack vare digitaliseringen använder vi idag färre papper, vi skriver inte ut lika många dokument och tenderar att använda våra datorer till många funktioner som tidigare tillhörde andra kontorsredskap som exempelvis skrivaren. Att använda mindre papper gynnar miljön och är en tendens som många strävar efter till att följa.

Vissa företag använder mer kontorsmaterial än andra. Behovet är olika beroende på verksamheten och hur pass mycket digitala tjänster som bytt ut de traditionella.

Att beställa kontorsmaterial är enkelt. Klicka här för att ta reda på mer.

Så gör du din beställning

Finns det några tips och tricks när man ska beställa kontorsmaterial? Det gör det faktiskt. Här kommer några nyttiga råd som du kan följa:

  • Välj en leverantör med brett sortiment och snabb leverans

  • Leverantören bör ha en online butik så att du kan titta på utbudet i lugn och ro

  • Välj en leverantör som tar emot beställningar på nätet – det är betydligt lättare att handla på det viset än att åka ut till en butik.

  • Abonnera dig gärna till leverantörens informationsbrev. På det viset kan du följa deras kampanjer

Innan du väljer en partner, titta gärna på några olika leverantörer för att kunna jämföra priser och servicenivå. Titta gärna på jämförelsesidor för att få en bättre översikt av marknaden och de aktiva leverantörerna.

Köp stora kvantiteter för att spara pengar

Ett smart tips ifall du är ansvarig för att beställa kontorsmaterial på jobbet är att alltid vara på alerten för specialerbjudanden och rabatterade priser.

Ifall leverantören sänker priset på varor som du oftast beställer för kontoret, passa gärna på och köp större kvantitet. I det långa loppet sparar du pengar på det viset.

Sist men inte minst, bör du även ta hänsyn till företagsbudgeten och inte överskrida den. Ifall du har en viss summa per månad avsedd för kontorsmaterial, se till att inte beställa för mer.