This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Att köpa julklappar är alltid lika stressigt, speciellt då man ska hitta julklappar åt familjen, vännerna och släktingarna. Här har vi sammanställt en lista på våra bästa tips på hur du lyckas med julhandlandet i år!

Börja i tid

Handla julklappar i oktober? Det kan låta löjligt, men genom att vara ute i god tid slipper du stressen och julrusningen. Om du inte vill köpa julklapparna så länge i förväg kan du ändå börja med att skriva en lista på ideér och vilka personer du ska handla julklappar till. Du kan även börja gå runt i butiker och kolla utbudet, så att du är förberedd när det börjar närma sig. Du kan även kolla igenom hemsidor som tipsar om de bästa julklapparna för dina familjemedlemmar. Du kan ofta hitta förslag på julklappar till din mamma, din pappa, dina syskon eller till barnen.

Beställ online

Ett annant utmärkt tips för dig som inte vill irra omkring i folkmassan är att beställa hem alla julklappar online. Även här bör du dock vara ute i god tid. Beställningar som skickas från utlandet kan ibland bli försenade, så räkna med att det kan ta några dagar längre än förväntat. Nu är det bara att surfa omkring och hitta de bästa julklapparna. Många onlinebutiker delar även med sig av julklappstips, vilket gör det lättare att hitta en present för varje familjemedlem.

En present som passar alla

Har du ännu inte hittat den perfekta gåvan? Varför inte ge samma present till varje familjemedlem. En pyjamas, en kalender eller ett par tofflor är något som alltid kommer till användning. Anpassa bara storlek, modell eller färg så att det passar var och en av personerna som ska få paketet. Om du är händig kan du även göra presenterna själv genom att sy, göra hemmagjorda tvålar, ljus eller lyxiga julkonfekter. Med den här metoden behöver du inte heller oroa dig för att någon får en finare eller dyrare present än den andra!