This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

December är över oss och julen närmar sig hastigt. Vi tänder ljus, lagar den bästa maten vi kan tänka oss och njuter av varandras sällskap. På julafton delar vi med oss av julklappar till nära och kära och det är just här, att man kan råka i svårigheter. Vi har väl alla provat på att stå där utan att ha en aning om, vad vi ska ge? Visst kan man ge sig ut och shoppa och se vad man hittar, men några personer vill man ju ge något riktigt fint. En personlig julklapp. Eller hur? Så hur går man till väga för att hitta rätt?

Den personliga klappen får gärna vara av kvalitet. Den behöver inte vara stor, men den ska tydligt visa att den är till den som öppnar paketet, och ingen annan. Samtidigt ska den visa hur mycket man uppskattar den personen. Det är inte låga krav det. Men samtidigt är detta nyckeln för att hitta rätt.

Det mest personliga är ditt namn

Du letar efter unika och personliga kvalitetsprodukter. Något som är stilrent och enkelt, samtidigt som det utstrålar kvalitet. En klapp i den kalibern visar hur mycket du uppskattar personen ifråga. Den här specificeringen har dessutom eliminerat riktigt många butiker och produkter. Redan nu har du sparat värdefull tid. När du sedan tar med att gåvan ska vara personlig, skärper vi fokus ännu mer.

En personlig julklapp från byRavn kan vara allt från lädernyckelringar och -skärp till bordstabletter i läder och nyckelhållare att ha på väggen. Gemensamt för alla dessa är att de är just kvalitetsdesignprodukter som görs unika med namn och personligt budskap. Du väljer vad som ska stå på din produkt.

Det här är klassisk dansk design som vi känner igen den, enkel och stilren, och med den personliga touchen som sätter pricken över i’et på din julklapp.