This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Upplever du också svårigheter med matematiken? Känns det som om att du aldrig kommer förstå den ekvationen eller den läraren? Du är inte ensam om detta. Matematiken anses ofta vara det svåraste ämnet i skolan och det är inte ovanligt att elever känner någon form av hopplöshet till ämnet. Läxhjälp i form av privatundervisning kan bli en lösning till problemet.

Matematik – det vanligaste ämnet att få läxhjälp med

Många elever upplever matematik som det svåraste ämnet i skolan. Konsekvenserna av detta blir att många elever måste avsätta mer tid än vad som egentligen behövs på ämnet. Du har kanske upplevt att du inte kan ta den fikan, eller gå på den roliga träningen för att du måste avsätta tid för att plugga matte. Det har hänt oss alla, men matematiken behöver inte ta upp så mycket tid som den gör. Det finns en lösning!

Det är vanligt att elever söker sig till extra hjälp utanför skolan för att förstå matematiken. Läxhjälp i form av privatundervisning hjälper dig att plugga effektivt men den hjälper också dig att förstå matematiken. Utfallet blir att matte blir roligare, men främst möjliggör läxhjälpen dig att få tid över till annat!

Underlätta din vardag med Läxhjälp från SmartStudies

Läxhjälp från SmartStudies erbjuder elever privatundervisning med fokus på mattehjälp – studiehjälp inom flera andra ämnen erbjuds också. Sedan 2007 har företaget hjälpt över 14 000 elever att nå sina mål och är idag ett av Sveriges mest etablerade företag inom läxhjälp. SmartStudies främsta mål är att hjälpa dig att uppnå toppresultat med hjälp av motivation och god studieteknik. Läxhjälp från SmartStudies erbjuds både online och i hemmet, oavsett vart du bor eller hur gammal du är.

SmartStudies vill att matte ska vara kul och detta är något som kan uppnås när rätt verktyg ges till eleven. Om matematik undervisas på rätt sätt där elevernas egna behov uppfylls blir vardagen mycket enklare och resultaten mycket bättre. SmartStudies övertygelse är att alla kan bli bra på matte, det krävs bara rätt träning. Likt en PT hjälper en bra mattelärare från SmartStudies dig med att nå ditt mål snabbt och enkelt.

Varför läxhjälp med privatlärare ger resultat

SmartStudies tror på lärare som utöver sina goda ämneskunskaper också är stjärnor på pedagogik, kommunikation och ledarskap. En lärare som är direkt anpassad till dina behov är oerhört viktigt för din egen utveckling. SmartStudies jobbar därför stenhårt med att anställa och utbilda sina lärare för att sedan matcha dem personligen med just dina behov. Endast 1 av 45 sökande lärare får jobbet. Alla lärare från SmartStudies är certifierade där de genomgått noggranna tester och utbildningar.

En fördel med privatundervisning är att den anpassas efter dig och inte efter en hel klass. Vi alla lär oss olika och är bra på olika saker. En individuell plan från SmartStudies skapad efter dina styrkor och svagheter gör det därför möjligt för dig att lyckas med matematiken. Läxhjälp gör att matematiken känns lättare, vilket kan göra att skolan känns lättare, vilket i sin tur kan göra att vardagen känns lättare.

Känner du ett behov av läxhjälp?

Känner du som många andra elever att en privatlärare från SmartStudies hade hjälpt dig med matematiken eller något annat ämne? Besök SmartStudies hemsida eller ring 0775 – 88 80 15 för att hitta din personliga lärare nu direkt.